Soylu'dan Davos yorumu!

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Süleyman Soylu, Davos'ta yaşananları değerlendirerek, "Başbakanın ortaya koyduğu tavır gönlümüzü hoş etmiştir. Ancak orada sonuna kadar kalmalıydı" dedi.Partisinin Bandırma'da düzenlediği aday tanıtım toplantısında konuşa

Soylu'dan Davos yorumu!

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Süleyman Soylu, Davos'ta yaşananları değerlendirerek, "Başbakanın ortaya koyduğu tavır gönlümüzü hoş etmiştir. Ancak orada sonuna kadar kalmalıydı" dedi.

Partisinin Bandırma'da düzenlediği aday tanıtım toplantısında konuşan Soylu, "Türkiye Cumhuriyeti Başbakanına ses yükseltmek, ikinci sınıf insan muamelesini yaptırmak, buna katlanmak doğru değildir. Ama bunu iç siyaset malzemesi yapıp 29 Mart seçimlerine yönlendirmek hiçbirimizin tahammül edeceği bir şey değil. Oradaki tutum elbette ki bu benim ağrıma gider. Sadece Başbakana değil büyükelçisine bile yüksek sesle konuşmak bizim edebimize anlayışımızı da aykırıdır. Elbette Türkiye Cumhuriyeti'nin onuru

orada muhafaza edilmeli korunmalıdır. Başbakanın ortaya koyduğu tavır gönlümüzü hoş etmiştir. Ama mantığımız aynı paralelde değildir. Orada sonuna kadar kalıp bir büyük Türk devlet adamının ne yapması gerekiyorsa yapmalıydı. Orada 'Yaptığınız katliamdır, hukuksuzluktur, biz bunu sizin yanınıza bırakmayız. Tarih sizin yanınıza bırakmaz' anlayışını ortaya koymak gerekiyordu" diye konuştu.

Toplantıda konuşmaların ardından Demokrat Parti'nin Balıkesir genelindeki belediye başkan adayları da tanıtıldı. DP'nin Bandırma adayı Mustafa Ataç, Balıkesir adayı Okan Ağabeyoğlu, Gönen adayı Hayati Köse, Manyas adayı Ali Rıza İlkbay, Kepsut adayı Ahmet Yolasığmaz, İvrindi adayı İlyas Demircan, Erdek adayı Ali Kemal Evyapan, Balya adayı Necla Köşger, Savaştepe adayı Nedim Sunar, Balya Ilıca adayı İsmail Ceyhan, Şamlı adayı Sıtkı Özden, Karapürçek adayı İbrahim Dağnık, Edincik adayı Mehmet Yağcı olarak açıklandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler