Soylu ile Cora sahurda buluştu

Salih Cora; "Cumur'u rahmetle anıyoruz"

Soylu ile Cora sahurda buluştu

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu AK Parti Trabzon Milletvekili Avukat Salih Cora ile sahurda buluştu.

Milletvekili Cora İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun sahur davetine icabet ettiğini belirterek, "İçişleri Bakanımız sahura davet etti. Yerel seçimleri ve İstanbul seçimini değerlendirdik" dedi.

CUMUR'UN RAHMETLE ANIYORUZ

AK Parti Trabzon Milletvekili Avukat Salih Cora, 2012 yılında geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden AK Parti 22. ve 23. Dönem Trabzon Milletvekili Mustafa Cumur'un vefat yıldönümü nedeniyle mesaj yayınladı. Cumur'un eserleri ile herkeste iz bıraktığını ifade eden Cora mesajında şu ifadelere yer verdi: "22. ve 23. Dönem Trabzon Milletvekilimiz merhum Mustafa Cumur ağabeyimizi vefatının 7. sene-i devriyesinde rahmetle yad ediyoruz. Ülkemize ve şehrimize çok önemli hizmetlerde bulundu. Geride bıraktığı güzel eserler ile iz bıraktı. Siyasette bizlere abilik, dava arkadaşlığı ve rehberlik yaptığı için kalbimizde yer edindi. Ruhu şad olsun. Rabbim mekanını cennet eylesin."

ŞEHİT İÇİN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Cora ayrıca Hakkari Yüksekova’da Türk Silahlı Kuvvetlerimizin düzenlediği operasyon sırasında şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Volkan Demirci için başsağlığı mesajı yayımladı. Cora," Şehidimize Allah’tan rahmet, ailesine sabırlar dilerim. Aziz milletimizin başı sağolsun" dedi.

Soylu ile Cora sahurda buluştu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem