Soyguncu 3. işinde yakalandı

Kocaeli'nin Derince ve Körfez ilçelerinde bulunan iki ayrı süpermarketi kar maskesi ve silahla soyduktan sonra üçüncü işinde polis ekipleri tarafından yakalanan kişi sevk edildiği adli mercilerce tutuklandı.Derince ve Körfez ilçelerinde bulunan iki ayrı m

Soyguncu 3. işinde yakalandı

Kocaeli'nin Derince ve Körfez ilçelerinde bulunan iki ayrı süpermarketi kar maskesi ve silahla soyduktan sonra üçüncü işinde polis ekipleri tarafından yakalanan kişi sevk edildiği adli mercilerce tutuklandı.

Derince ve Körfez ilçelerinde bulunan iki ayrı markete girerek silahlı soygun gerçekleştiren kar maskeli şahıs, Körfez ilçesinde bulunan bir başka süper marketi silahla soymaya teşebbüs ederken polis ekipleri tarafından suçüstü olarak yakalanmıştı. Sorgulanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürülen Selçuk Ö. (38) isimli şahsın üzerinde olayda kullandığı sırt çantası, kurusıkı tabanca ve kar maskesi ele geçirildi.

Evli ve 3 çocuk babası olan şahsın alınan ifadesinde bir süredir işsiz olduğu ve evine ekmek götüremeyecek hale geldiği için hırsızlık yapmak zorunda kaldığını söylediği öğrenildi. Selçuk Ö.'nün ilk soygunda 300 TL, ikinci soygunda ise 800 TL çıkınca hayal kırıklığına uğradığı ve bu nedenle üçüncü soygunu planladığı ve suçüstü yakalandığı öğrenildi. Asayiş Şube Müdürlüğü'nde tamamlanan işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Selçuk Ö. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Soyguncu 3. işinde yakalandı

Soyguncu 3. işinde yakalandı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler