Şov kızı Meclis'te işe başladı

İtalya’da dört ay önce yapılan yerel seçimlerde Başbakan Silvio Berlusconi’nin dişçisi ve eski şov kızı Nicole Minetti’yi Lombardia yerel meclisi üyeliğine aday göstermesi sadece İtalya’da değil tüm dünyada olay yaratmıştı.Sandıktan çıkan Minetti’nin mecl

Şov kızı Meclis'te işe başladı

İtalya’da dört ay önce yapılan yerel seçimlerde Başbakan Silvio Berlusconi’nin dişçisi ve eski şov kızı Nicole Minetti’yi Lombardia yerel meclisi üyeliğine aday göstermesi sadece İtalya’da değil tüm dünyada olay yaratmıştı.

Sandıktan çıkan Minetti’nin mecliste önceki gün işbaşı yapması tartışmayı yine alevlendirdi.

Üzerinde döpiyesiyle yerel meclisin ilk toplantısına katılan 25 yaşındaki Minetti, basının olduğu kadar diğer vekillerin de yoğun ilgisiyle karşılaştı.

İtalyan basını ise bu duruma sert tepki gösterdi. Corriere Della Sera gazetesi “Parti lideri inisiyatifini kullanarak çok yakın olduğu isimleri aday yapabilir mi? Bu etik değil” yorumunu yaptı. Minetti ise eleştirilere karşı sessizliğini koruyor.

Basında ise Berlusconi iktidarda olduğu sürece yolunun bakanlığa kadar gidebileceği yorumları yer alıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem