Şota: "gitmek en kolayı"

Üst üste gelen kötü sonuçlarla bir anda en çok eleştirilen isim olan Trabzonspro teknik Direktörü Şota Arveladze açıklamalarda bulundu.     “Ben Trabzon’da çalışmak istemediğimi espriyle karışık olarak söylerken tam da bundan bahsediyordum. Buradaki insan

Şota: "gitmek en kolayı"
Üst üste gelen kötü sonuçlarla bir anda en çok eleştirilen isim olan Trabzonspro teknik Direktörü Şota Arveladze açıklamalarda bulundu.
 
 
“Ben Trabzon’da çalışmak istemediğimi espriyle karışık olarak söylerken tam da bundan bahsediyordum. Buradaki insanlarla kötü olmak, onlardan kötü şeyler duymak benim en son isteyeceğim şeydi. Çünkü çok uzun aralar vermiş olsam da buradaki yaşamımda beni hep seven insanlar gördüm. Şimdi o insanları mutlu etmek için çalışıyorum. Sezon iyi de başladı ama aklıma geldikçe sinirlendiğim sorunlar yaşadık. Belki şu an bambaşka bir Trabzonspor’dan bahsedecektik ama olmadı.” 
 
ÜZÜLDÜĞÜMÜ BİLİYORLAR!
 
“Buna en çok üzülenlerden biri olacağımı bilmesi lazım insanların. Bildiklerini de görüyorum. Kötü insanları, hesabı olan insanları ayrı tutarsak hâlâ insanlar bana kötü söz söylemiyorsa buradan gereken mesajı alırım.”
 
GİTMEK EN KOLAYI
 
“Bu, benim için hem çok güzel hem de ağır bir yük. Kötü gidiyor ama insanlar hâlâ beni seviyor. Ne yapmam lazım, o zaman benim bu sorunları çözmem lazım. Geçenlerde de söyledim. Herkes kendi işini daha iyi yapacak diye. Demek ki benim de daha fazla çalışmam lazım. İstifayı düşünmediğimi, ayrılıp gitmenin daha kolay olduğunu bilmediğimi sanıyor insanlar. Bu işin kolayı. İstifa da kolay gitmek de.”
 
"UMUDUM SÜRENE KADAR..."
 
“Ben buradaki enerjiyi, potansiyeli hep beraber iyi niyetli insanlarla hayata geçireceğimize inanıyorum. Sonuna kadar mücadele edeceğim. Sakın yanlış anlaşılmasın bu, ömrümün sonuna ya da kovulana kadar kalacağım demek değil ama umudum sürene kadar olacağım demek.”
 
FANATİK

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler