Soma raporu 30 Ağustos’ta

Manisa’nın Soma ilçesinde 301 madencinin hayatını kaybettiği facianın ardından, hem kazadan 4 gün sonra hem de yaklaşık iki ay sonra ocağa giren bilirkişi heyetinin raporunu yazmaya başladığı, ancak bu raporu ayrıntılarıyla kaleme alabilmek için savcılığı

Soma raporu 30 Ağustos’ta

Manisa’nın Soma ilçesinde 301 madencinin hayatını kaybettiği facianın ardından, hem kazadan 4 gün sonra hem de yaklaşık iki ay sonra ocağa giren bilirkişi heyetinin raporunu yazmaya başladığı, ancak bu raporu ayrıntılarıyla kaleme alabilmek için savcılığın 30 Ağustos tarihine kadar süre verdiği bildirildi.

 

 Bilirkişi heyeti 301 işçiye mezar olan madende 2 kez incelemelerde bulundu. Tespitlerini bayramdan önce rapor olarak hazırlaması beklenen heyete soruşturmayı yürüten savcılığın 30 Ağustos tarihine kadar süre uzatımında bulunduğu ortaya çıktı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem