Sokağa çıkma yasağı gündemde mi? Bakan yanıtladı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, gazetecilerin "Sokağa çıkma yasağıyla ilgili bir çalışma var mıdır?" sorusunu yanıtladı. Sağlık Bakanı Koca, "Herkes kendi OHAL'ini ilan etsin, başka kısıtlama olabilir" ifadelerini kullandı.

Sokağa çıkma yasağı gündemde mi? Bakan yanıtladı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bilim Kurul Toplantısı sonrası Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ile birlikte basın açıklaması yaptı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, gazetecilerin "Sokağa çıkma yasağıyla ilgili bir çalışma var mıdır?" sorusuna şu yanıtı verdi:

"Herkesin özellikle bu dönemde kendi evine hatta odasına çekilerek izole etmesini, herkesin kendi OHAL'ini kendince uygulamasının önemli olduğunu söylemek istiyorum.

Kontrollü yaşam nasıl olabilir, minimal temas nasıl sağlanabilir bu anlamda bir çalışma yapılıyor olacak. Ulaşım, uçak vb. birçok alanda daha kontrollü bir yaşamı şekillendiren birtakım bilim kurulu önerileri olabilir bu doğrultuda karar alınması gerekiyorsa zaten gereği yapılır."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler