Şok uygulamada 7 tarihi eser ele geçti!

Jandarma ekipleri tarafından 3 ilçede yapılan şok uygulamada, 33 kişi yakalandı. Uygulamada 7 adet tarihi eser de ele geçirildi.

Şok uygulamada 7 tarihi eser ele geçti!

Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Pazarcık, Türkoğlu ve Dulkadiroğlu ilçelerinde eş zamanlı uygulama gerçekleştirdi. 24 ayrı noktada düzenlenen operasyona 217 jandarma personeli katılırken, dedektör narkotik köpeği Atos ile bomba arama köpeği Aşil de güvenlik güçlerine eşlik etti. 926 araç ile 2 bin 311 kişinin sorgulandığı operasyonda çeşitli suçlardan aranan 33 kişi yakalandı.

33 KİŞİNİN İFADESİ ALINDI

Operasyon kapsamında, deniz kızı heykeli, yüzük, metal kitabe, mühür, çan ve parçalarından oluşan 7 adet tarihi eserle birlikte, çeşitli miktarlarda uyuşturucu madde ve kaçak sigara ele geçirildi. Şok operasyonda yakalanan 33 kişi alınan sağlık raporunun ardından ifadeleri alınmak üzere jandarma karakoluna götürüldü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler