Soba 6 can daha aldı

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde karbonmonoksit gazından zehirlenerek ölen 6 kişiden 3'ünün cenazesi toprağa verilmek üzere İstanbul ile Mersin'e gönderildi.Alınan bilgiye göre, Rumeli Mahallesi Emirgan Caddesi'ndeki 2 katlı binada kaldıkları evde sobadan sıza

Soba 6 can daha aldı

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde karbonmonoksit gazından zehirlenerek ölen 6 kişiden 3'ünün cenazesi toprağa verilmek üzere İstanbul ile Mersin'e gönderildi.

Alınan bilgiye göre, Rumeli Mahallesi Emirgan Caddesi'ndeki 2 katlı binada kaldıkları evde sobadan sızan gazdan zehirlenerek ölen Ömer Tan Sarıkaya ile Erdinç Özer'in cenazeleri Çorlu Devlet Hastanesi morgundan alındıktan sonra, Çorlu Merkez Camisine getirildi.

Kılınan ikindi namazının ardından Sarıkaya ile Özer'in cenazeleri yakınları tarafından toprağa verilmek üzere İstanbul'a götürüldü.

Bu arada, otopsisi tamamlanan Kemal Çağlar'ın cenazesi de Mersin'e gönderildi. Ölen Ethem Coşkun, eşi Çiğdem Coşkun ve kızları Betül Coşkun'un cenazelerinin de yarın Çorlu'da toprağa verileceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem