Sırrı Süreyya'dan CHP'yi korkutacak iddia!

Halkların Demokratik Partisi (HDP) İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder katıldığı bir televizyon programında cumhurbaşkanlığı seçimlerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Önder, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) itt

Sırrı Süreyya'dan CHP'yi korkutacak iddia!
Halkların Demokratik Partisi (HDP) İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder katıldığı bir televizyon programında cumhurbaşkanlığı seçimlerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
 
Önder, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ittifakının ortak adayı olan Ekmeleddin İhsanoğlu'nun büyük bir erezyon yaşayacağını ve oradaki oyların Selahattin Demirtaş'a kayacağını iddia etti.
 
2. TURDA BOYKOT TARTIŞMASI YOK
HDP'nin ikinci turda boykot tartışmasına asla girmediğini ve girmeyeceğini söyleyen Önder, HDP'nin ikinci turda yarışacak partilerden birisi olacağını söyleyerek Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın birinci turdan asla cumhurbaşkanı olarak çıkamayacağını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler