Şırnak'tan acı haber; 2 şehit

Şırnak'ın Silopi ilçesinde PKK terör örgütü ile girilen çatışmada Zonguldak'lı Jandarma Er Erhan Öz şehit oldu.

Şırnak'tan acı haber; 2 şehit

Şırnak, Silopi ilçesinde meydana gelen bir çatışmada, terör örgütü PKK ile yaşanan çatışma sonucu Jandarma Çavuş Zekeriya Demirkaya ve Jandarma Er Erhan Öz şehit oldu.

Kırklareli Havan Bölüğü'nde görev yapan Jandarma Çavuş Zekeriya Demirkaya, geçici görevle Şırnak'ın Silopi ilçesine sevk edilmişti. Burada, teröristlerle girdiği çatışmada ne yazık ki hayatını kaybetti. Şehit Demirkaya'nın terhisine sadece 60 gün kala yaşanan bu acı olay, ailesini derinden üzdü.

Demirkaya'nın Osmaniye'deki babası ve üvey annesi, acı haberle birlikte sinir krizleri geçirdi. Olay yerine çağrılan ambulans ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapılan anne ve baba, daha sonra Osmaniye Devlet Hastanesine nakledildi. Bu üzücü olay, bölgede ve ülkede büyük bir yas ve üzüntüye neden oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem