Şırnak'ta 40 terörist kıstırıldı

Eylem yapmak için Kuzey Irak'tan Türkiye'ye sızan PKK'lıları etkisiz hale getirmek için sığınaklar bombalanıyor. Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK), PKK terör örgütüne yönelik Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgelerinde sürdürdüğü operasyonlar Şırnak dağlık kır

Şırnak'ta 40 terörist kıstırıldı

Eylem yapmak için Kuzey Irak'tan Türkiye'ye sızan PKK'lıları etkisiz hale getirmek için sığınaklar bombalanıyor.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK), PKK terör örgütüne yönelik Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgelerinde sürdürdüğü operasyonlar Şırnak dağlık kırsalında yoğunlaştı.

Terör örgütünün Kuzey Irak kamplarında suikast eğitimi aldıktan sonra Türkiye'ye sızan 40 kişilik terörist grubun tespit edilmesi üzerine, Mehmetçik ağır kış koşullarına aldırış etmeden Bestler Dereler mevkii ve Kato ve Cudi Dağı'nda hava destekli operasyon başlattı.

Şırnak 23. Jandarma Tümen Komutanlığı'ndan havalanan helikopterler sığınakları bombalıyor. Operasyonların 2 günden bu yana yoğunlaştığı Beytüşşebap ilçesinde güvenlik güçleri hain tuzaklara karşı önemler alıyor. Önlemler kapsamında asker ve sivil vatandaşların geçiş noktaları sabah ve akşam olmak üzere 2 kez mayın taramasından geçiriliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem