Sinop Cayır Cayır

Sinop'un Boyabat ilçesinde 63 haneli bir köyde, çıkan yangında ölen ya da yaralanan olmazken, çoğunluğu ahşap ve tek katlı 48 ev ile 8 samanlık yandı.İlçe merkezine yaklaşık 1.5 saat uzaklıktaki Yukarıseyricek köyünde bir evde sabaha karşı saat 03.00 sıra

Sinop Cayır Cayır

Sinop'un Boyabat ilçesinde 63 haneli bir köyde, çıkan yangında ölen ya da yaralanan olmazken, çoğunluğu ahşap ve tek katlı 48 ev ile 8 samanlık yandı.

İlçe merkezine yaklaşık 1.5 saat uzaklıktaki Yukarıseyricek köyünde bir evde sabaha karşı saat 03.00 sıralarında elektrik kontağından yangın çıktı.

Kısa sürede etkili olan yangın toplu olarak bulunan çevredeki evlere de sıçrarken, köy sakinlerinin çabaları yangını kontrol altın almaya yetmedi.

Yaklaşık bir saat içinde köyün büyük bölümünü etkisi altına alan yangın sonrası yapılan çalışmada 48 ev ile 8 samanlığın tamamen 5 evin de kısmen zarar gördüğü anlaşıldı.
Türkiye Kızılay Derneği, çıkan yangın sonrasında bölgeye haberleşme aracı, uzman afet personeli ve yardım malzemesi gönderdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem