Sınırda bayramı kutluyorlar

Hakkari bölgesinde aralıksız devam eden askeri hareketlilik bayramda da yoğunlaşarak devam ediyor. Yüksekova'nın İran sınırındaki Çobanpınar bölgesinde konuşlanan askerlerin bir bölümü alınıp Dağlıca'daki Irak sınırına kaydırıldı. Ayrıca askeri helikopter

Sınırda bayramı kutluyorlar
Hakkari bölgesinde aralıksız devam eden askeri hareketlilik bayramda da yoğunlaşarak devam ediyor. Yüksekova'nın İran sınırındaki Çobanpınar bölgesinde konuşlanan askerlerin bir bölümü alınıp Dağlıca'daki Irak sınırına kaydırıldı.

Ayrıca askeri helikopterler sürekli uçuş gerçekleştirirken, Dağlıca'da yoğun asker ve tank sevkiyatı yapıldı. Sınır ötesi operasyonların gündemde olduğu bir dönemde Yüksekova'dan Şemdinli'ye doğru tank ile sivil ve askeri araçlardan oluşan konvoy sevkiyatı yapıldı.

İddialara göre Şemdinli-Yüksekova Çukurca ile sınırları içinde bulunan sınırı içi bölgesi birlikler tarafından sıfır noktaya kadar taranıp sınır ötesine geçilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem