"Sincap" ve adamları yakalandı

Develide bir lokantada yemek yiyen Salih S, Osman A, Erhan T. ve Adem Ç.nin sahte para verdiğini fark eden işletme sahibi, polise ihbarda bulundu. 4 kişi, bir otomobile ilçeden uzaklaşmaya çalıştıkları sırada yakalandı.Zanlıların ifadeleri doğrultusunda s

"Sincap" ve adamları yakalandı

Develide bir lokantada yemek yiyen Salih S, Osman A, Erhan T. ve Adem Ç.nin sahte para verdiğini fark eden işletme sahibi, polise ihbarda bulundu. 4 kişi, bir otomobile ilçeden uzaklaşmaya çalıştıkları sırada yakalandı.

Zanlıların ifadeleri doğrultusunda soruşturmayı genişleten polis ekipleri, Gümüşören köyünden sahte parayla koyunlar alan Gülay K. ve İsmail D. ile ilçedeki çeşitli iş yerlerinde sahte paralarla alışveriş yaptığı tespit edilen Ferhat Kyı gözaltına alındı.
Sincap lakaplı Gülay K.nin liderliğini yaptığı öne sürülen suç örgütünün, İstanbuldan getirttikleri sahte paraları Develi  ve çevresinde piyasaya sürdükleri iddia edildi.
İstanbul, Sakarya ve Gebzede de aynı suçtan dolayı arandıkları belirlenen zanlılar, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Zanlıların üzerlerinde ve otomobillerinde yapılan aramada 45 adet 50 liralık, 23 adet 100 liralık ve 34 adet 200 liralık sahte banknot ele geçirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem