Sıla - Ahmet Kural soruşturmasında yeni gelişme!

Şarkıcı Sıla Gençoğlu'na yönelik "hakaret", "tehdit" ve "basit tıbbi yaralama" suçlarından 5 yıla kadar hapsi istenen oyuncu Ahmet Kural hakkında düzenlenen iddianame, mahkemece kabul edildi.

Sıla - Ahmet Kural soruşturmasında yeni gelişme!

Oyuncu Ahmet Kural'ın, şarkıcı Sıla Gençoğlu'na karşı  "hakaret, tehdit ve kasten yaralama" suçlarından 5 yıla kadar hapis cezası  istemiyle yargılanmasına, 7 Mart'ta başlanacak. 

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Ailenin Korunması ve Kadına Karşı  Şiddetin Önlenmesi Bürosunca Ahmet Kural hakkında yürütülen soruşturma sonunda  hazırlanan iddianame, gönderildiği İstanbul 60. Asliye Ceza Mahkemesi tarafından  incelendi.

Sanık Kural'ın, "hakaret, tehdit ve kasten yaralama" suçlarından 5  yıla kadar hapis cezasına çarptırılması istenen iddianameyi kabul eden mahkeme,  ilk duruşma günü olarak da 7 Mart 2019'u belirledi.

İddianamede, oyuncu Ahmet Kural "sanık", şarkıcı Sıla "müşteki" olarak  yer alıyor. Ahmet Kural'ın ifadesine yer verilen iddianamede, Kural'ın olay günü  tartışma sırasında "Git buradan seni öldürürüm. Dışarı çıkmayacaksın. Sen dayak  istiyorsun. Bak şimdi neler oluyor." şeklinde sözlerle tehdit ve hakarette  bulunduğu Sıla Gençoğlu'nun basit tıbbi müdahale ile giderilebilir mahiyette  yaralanmasına neden olduğu kaydediliyor. Dosyada bulunan tüm CD kayıtlarına dair bilirkişi incelemesi  yaptırıldığı anlatılan iddianamede, taraf avukatlarının sunduğu CD'lerdeki  kayıtlar arasında 6 saniyelik fark bulunduğu, bunun dışında her iki görüntünün  aynı olduğu ifade ediliyor. İddianamede, sanık Kural'ın "hakaret, tehdit ve kasten yaralama"  suçlarından 1 yıl 1 aydan 5 yıla kadar hapis cezasına çarptırılması talep  ediliyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem