Siirt'ten bir acı haber daha geldi

Siirt'in Pervari ilçesinde terör örgütünün güvenlik güçlerinin nöbet tuttuğu noktaya saldırması sonucu 3 geçici köy korucusu şehit oldu. Edinilen bilgiye göre, Pervari ilçesinin Palamutlu köyü kırsalında güvenlik güçlerinin nöbet tuttuğu noktaya teröristl

Siirt'ten bir acı haber daha geldi

Siirt'in Pervari ilçesinde terör örgütünün güvenlik güçlerinin nöbet tuttuğu noktaya saldırması sonucu 3 geçici köy korucusu şehit oldu.

 

Edinilen bilgiye göre, Pervari ilçesinin Palamutlu köyü kırsalında güvenlik güçlerinin nöbet tuttuğu noktaya teröristlerin silahla saldırısı sonucu 3 geçici köy korucusu şehit oldu. Saldırıda, 4 kişinin de yaralandığı bildirildi.

 

Yaralıların hastanelere sevk edilmesi için bölgeye ambulanslar gönderildi. Saldırıdan sonra kaçan teröristlerin yakalanması için bölgede operasyon başlatıldı. Başbakan Erdoğan'da gelen bu şehit haberleri üzerine, "bütün bu olanlar bizi yıldıramaz" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler