Siirt'te PKK'ya Darbe

Siirt'te güvenlik güçleriyle PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmada, 8 terörist silahlarıyla birlikte ölü olarak ele geçirildi.Siirt Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, bugün terör örgütü PKK'dan kaçarak güvenlik güçlerine teslim olan bir teröris

Siirt'te PKK'ya Darbe

Siirt'te güvenlik güçleriyle PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmada, 8 terörist silahlarıyla birlikte ölü olarak ele geçirildi.

Siirt Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, bugün terör örgütü PKK'dan kaçarak güvenlik güçlerine teslim olan bir teröristin ifadeleri ve mevcut istihbarat bilgilerinin değerlendirilmesi sonucunda, geçici köy korucularının da katılımıyla Pervari ilçesi kırsalında operasyon düzenlendiği belirtildi.

Açıklamada, operasyon esnasında PKK'lı teröristlerle sağlanan temasta, güvenlik güçlerinin ''teslim ol'' çağrılarına ateşle karşılık verilmesi üzerine çıkan çatışmada, 8 teröristin silahlarıyla birlikte ölü olarak ele geçirildiği kaydedildi.

Çatışmada 1 geçici köy korucusunun hafif şekilde yaralandığı belirtilen açıklamada, yaralı geçici köy korucusunun Siirt Asker Hastanesi'nde tedavi altına alındığı bildirildi.Bölgede operasyonların devam ettiği kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem