Siirt'te çatışma çıktı!

Siirt'in merkez arazi kesiminde bir grup PKK'lı teröristin tespit edilmesi üzerine operasyon başlatıldı. Operasyonda PKK'lı teröristlerle sıcak temas sağlayan güvenlik güçlerinin 'teslim ol' çağrısına ateşle karşılık verildi. Bunun üzerine çatışıma yaşand

Siirt'te çatışma çıktı!
Siirt'in merkez arazi kesiminde bir grup PKK'lı teröristin tespit edilmesi üzerine operasyon başlatıldı. Operasyonda PKK'lı teröristlerle sıcak temas sağlayan güvenlik güçlerinin 'teslim ol' çağrısına ateşle karşılık verildi. Bunun üzerine çatışıma yaşandı. çatışmada ölen ya da yaralanan olmadığı belirtilerken, dağlık alanda kaçıp izlerini kaybetirmeye çalışan PKK'lıları etkisiz hale getirmek için bölgeye takviye birlikler gönderilerek, operasyon genişletildi.

KONVOYA MAYINLI TUZAK

Bu arada Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'nde teröristler, askeri konvoyun geçisi sırasında yola döşedikleri el yapımı mayını patlattı. Patlamada, herhangi bir zayiat meydana gelmediği açıklanırken, bölgedeki PKK'lıları etkisiz hale getirmek için operasyonların sürdüğü belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler