Sigara yasağı hafifliyor mu?

Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde yapımı devam eden bir bölümde gerekli izinlerin çıkması halinde yolcuların sigara içmesine olanak sağlanacak. Havalandırma sistemi ve klima altyapısı sağlanan bölüm, üstü ince tellerle örtülü olarak hazırlanıyor
Sigara yasağı hafifliyor mu?
Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde yapımı devam eden bir bölümde gerekli izinlerin çıkması halinde yolcuların sigara içmesine olanak sağlanacak. Havalandırma sistemi ve klima altyapısı sağlanan bölüm, üstü ince tellerle örtülü olarak hazırlanıyor.

Yolcuların aprona bir şey atmaması için ise bölümün yanları tellerle kapatılacak. Mekanda sigara içilebilmesi için yan ve üst kısmın kapalı olmaması şartı da koşulacak. İzin çıkması halinde yolcular bu bölümde sigaralarını içebilecek.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.