Şiddetli lodos minareyi yıktı

Kütahya'nın Pazarlar ilçesinde, sağanak yağışla gelen şiddetli lodos minarenin şerefesini uçurdu.Edinilen bilgiye göre, Sofular beldesindeki merkez camisinde meydana gelen olayda, sağanak yağış ve sert esen lodos yüzünden minarenin şerefesi uçtu. Caminin

Şiddetli lodos minareyi yıktı

Kütahya'nın Pazarlar ilçesinde, sağanak yağışla gelen şiddetli lodos minarenin şerefesini uçurdu.


Edinilen bilgiye göre, Sofular beldesindeki merkez camisinde meydana gelen olayda, sağanak yağış ve sert esen lodos yüzünden minarenin şerefesi uçtu. Caminin üzerine düşen minarenin şerefesi maddi hasar meydana getirdi.


Belde halkından Hüseyin Gamalı, “Daha önce fırtınalı yağış gördüm ama böylesini ilk defa görüyorum. Sanki koca minareyi yerinden alıp götürecekti. Kahvehaneden minarenin yıkılışını seyrettik ve elimizden hiçbir şey gelmedi. Olay anında çok korktuk.50 yıllık minare gözümüzün önünde yıkıldı. Fırtınanın geçmesini bekledik ve şaşkınlıkla olanları izledik” dedi.


İlçe merkezinde binaların çatılarında ve bacalarında küçük hasar meydana getiren fırtınada can kaybı olmazken, enerji nakil hatlarında meydana gelen arızalar yüzünden kısa süre elektrik kesintisi yaşandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem