Sicil affı gündemde!

TBMM Genel Kurulunda, kabul edilen Danışma Kurulu önerisiyle gündemin son sırasında yer alan Markaların Korunması Hakkında Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı ile Karşılıksız Çek ve Protesto Senetler ile Kredi ve Kredi Ka

Sicil affı gündemde!

TBMM Genel Kurulunda, kabul edilen Danışma Kurulu önerisiyle gündemin son sırasında yer alan Markaların Korunması Hakkında Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı ile Karşılıksız Çek ve Protesto Senetler ile Kredi ve Kredi Kartları Borçlarına İlişkin Kayıtların Dikkate Alınmaması Hakkında Kanun Tasarısı, gündemin 3 ve 4. sırasına çekildi.

Öneriyle Genel Kurulun çalışma saatleri de belirlendi. Buna göre, Genel Kurul, 13 Ocak ve 20 Ocak salı günlerinde 15.00-20.00, 14 Ocak Çarşamba, 15 Ocak Perşembe, 21 Ocak Çarşamba ve 22 Ocak Perşembe günleri 14.00-20.00 saatleri arasında mesai yapacak.

Salı günleri, 1 saat süreyle sözlü soru önergeleri görüşülüp, diğer denetim konuları ele alınmayacak

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem