Sibel Suiçmez’den 30 Ağustos mesajı

Trabzon Barosu Başkanı Suiçmez’den 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı.

Sibel Suiçmez’den 30 Ağustos mesajı

Trabzon Barosu Başkanı Sibel Suiçmez 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.

Suiçmez mesajında şu ifadelere yer verdi; 

30 Ağustos 1922 tarihinde zaferimizle sonuçlanan Büyük Taarruz, bir milletin emperyal güçlere karşı verdiği bağımsızlık mücadelesinin inançla, azimle ve askeri dehayla kazanıldığı; kurtuluşumuzun, kuruluşumuzun ve Cumhuriyetimizin temelidir.

Eşsiz bir mücadele sonucunda kazanılan bu zaferle tüm dünyaya Türk Milleti'nin özgürlük ve bağımsızlık duygularının gücü gösterilmiştir.

Cumhuriyetimizin kurucusu, Başkomutanımız Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının vermiş olduğu mücadeleyle sonuçlanan Büyük Taarruz sadece Türk tarihi açısından önem arz etmekle kalmamış; vatanımızın birliği, milletimizin özgürlüğü ve bağımsızlığı için yazılan bu destan; ezilen, sömürülen uluslar için de mücadele ışığı olmuştur.

Trabzon Barosu olarak; vatanımızın birliği, bütünlüğü, bağımsızlığı ve ulusumuzun özgürlüğü için bugün de aynı duygu ve kararlılığı taşıdığımızı ifade ediyoruz.

30 Ağustos Zafer Bayramımızı büyük bir coşkuyla kutluyor, Türk Bayrağımız altında, Türkiye Cumhuriyeti Devletimizde özgür ve bağımsız olarak yaşamamızı sağlayan bu destanı yazan Başkomutanımız, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını ve tüm şehitlerimizi minnet ve saygıyla anıyoruz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem