Sezen Mithat'a Öpücüğü Sordu

Sezen Aksu Bodrum Antiktiyatro'da sevenleri ile ikinci kez buluştu. Yaklaşık 3 saat sahnede kalan sanatçı kırmızı elbisesiyle göz kamaştırdı, her zaman olduğu gibi esprileriyle yine hayranlarını gülme krizine soktu.Geçtiğimiz günlerde oğlu Mithatcan'ı sev

Sezen Mithat'a Öpücüğü Sordu

Sezen Aksu Bodrum Antiktiyatro'da sevenleri ile ikinci kez buluştu. Yaklaşık 3 saat sahnede kalan sanatçı kırmızı elbisesiyle göz kamaştırdı, her zaman olduğu gibi esprileriyle yine hayranlarını gülme krizine soktu.

Geçtiğimiz günlerde oğlu Mithatcan'ı sevgilisini kalçasından öperken gösteren fotoğrafları görünce hemen telefona sarıldığını belirten Minik Serçe "Oğlum senin baban anneni öyle mi öpüyor dedim. Bana yanıt veremedi" dedi. Sanatçının bu sözlerine gülen seyirciler arasında ilk eşi, oğlu Mithat Can'ın babası Sinan Özer de vardı. Konsere eşiyle gelen Özer, Sezen Aksu'yu her şarkısından sonra alkışladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler