Sezen Aksu hayranlarına kötü haber!

Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu'nda Bursalılarla bir araya gelen Sezen Aksu, hayranlarına unutamayacakları bir gece yaşattı. Şarkıları ile sevenlerini mest eden Aksu, sahnedeki açıklamaları ile de hayranlarını üzdü. 39 yıldan bu yana sahnelerde olduğunu ifa

Sezen Aksu hayranlarına kötü haber!
Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu'nda Bursalılarla bir araya gelen Sezen Aksu, hayranlarına unutamayacakları bir gece yaşattı. Şarkıları ile sevenlerini mest eden Aksu, sahnedeki açıklamaları ile de hayranlarını üzdü. 39 yıldan bu yana sahnelerde olduğunu ifade eden 'Minik Serçe' lakaplı sanatçı Sezen Aksu, önümüzdeki sene 40. sanat yılını kutlayarak, faal müzik yaşantısını bırakacağını söyledi.
 
"SEDA SAYAN GİBİ YAŞAYACAĞIM"
 
Konuşmasının devamında Seda Sayan'a da göndermede bulunan Aksu, "Bundan sonra Seda Sayan gibi yaşayacağım. Her anlamda kendimi yaşayacağım" diye konuştu.
 
Aksu, Bursalıların büyük ilgi gösterdiği konserde, "Kalbim Ege'de Kaldı" şarkısını seslendirirken ayağı takılarak sendeledi. Ünlü sanatçı, yakın korumasını yanına çağırarak, ayak bileğine masaj yaptırdı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler