Sevgilisini Önce Kaçırdı

İzmir'in Konak İlçesi'nde 17 yaşındaki M.K., 10 gün önce kaçırdığı, 20 gün sonra da düğün yaparak evlenmeyi planladığı 16 yaşındaki Seçil Coşkun'u yatakta uyurken ruhsatsız av tüfeğiyle başından vurarak öldürdü. Silahın kazayla ateş aldığını söyleyip, sin

Sevgilisini Önce Kaçırdı

İzmir'in Konak İlçesi'nde 17 yaşındaki M.K., 10 gün önce kaçırdığı, 20 gün sonra da düğün yaparak evlenmeyi planladığı 16 yaşındaki Seçil Coşkun'u yatakta uyurken ruhsatsız av tüfeğiyle başından vurarak öldürdü. Silahın kazayla ateş aldığını söyleyip, sinir krizi geçiren M.K. gözaltına alındı.

Olay bugün saat 08.00 sıralarında Boğaziçi semti 2206 sokak 13 numarada meydana geldi. İddiaya göre M.K., sevgilisi olan Seçil Coşkun'u daha önce ailesinden istedi. Her seferinde red cevabı alan, poliste ızrar suçundan üç kaydı bulunan M.K., 10 gün önce, genç kızı oturduğu 1148 sokaktaki evinden kaçırdı. Aile büyüklerinin araya girmesiyle iki aile barıştı, düğün yapmak için anlaşıldı.

Bu sabah erken kalkan M.K., iddiaya göre evdeki ruhsatsız av tüfeğiyle oynarken tetiğe dokununca silah ateş aldı. Saçmalar yer yatağında uyuyan Seçil Çoşkun'un başına isabet etti. Coşkun, olay yerinde yaşamını yitirdi. Olaydan bir saat sonra karakola gelen bir mahelleli, silah sesi gelen evin adresini polise bildirdi. Eve giden ekipler, genç kızı yerde cansız yatarken, zanlı M.K.'yi ise dışarıda sigara içerken buldu.

Olayın şokunu yaşayan ve sinir krizi geçiren zanlı, polisleri karşısında görünce başını duvarlara vurdu. Konak İlçe Emniyet Müdürlüğü Çocuk Bürosu'na götürülen M.K., “Birbirimizi çok seviyorduk. Kendisini kaçırdım. 20 gün sonra düğünümüz vardı. Tüfekle oynarken birden patladı. Böyle olmasını istemezdim. Şimdi ben Seçil'siz nasıl yaşarım” diye gözyaşı döktü.

Olayı soruşturan nöbetçi savcının talimasıyla Seçil Coşkun'un cesedi otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. İki aile arasında yaşanabilecek gerginliğe karşı çevik kuvvet timleri Boğaziçi Polis Karakolu'nda bekletildi. Zanlı M.K.'nin, işlemlerin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edileceği belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem