Sertab’dan bir iyi, bir kötü haber

Harbiye’de sahne alan Sertab Erener, su kayağı sırasında kaza geçirdiğini belirterek, vücudunda kas travması meydana geldiğini söyledi. Erener, hayranlarına televizyon programı yapacağı müjdesini de verdi. Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde hayran

Sertab’dan bir iyi, bir kötü haber
Harbiye’de sahne alan Sertab Erener, su kayağı sırasında kaza geçirdiğini belirterek, vücudunda kas travması meydana geldiğini söyledi. Erener, hayranlarına televizyon programı yapacağı müjdesini de verdi.
 
Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde hayranlarıyla buluşan ünlü sanatçı Sertab Erener, unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşattı. Eski ve yeni dönem şarkılarını ard arda seslendiren Erener, giydiği siyah elbisesiyle de göz doldurdu. Konser alanını dolduran hayranları, ünlü sanatçının şarkılarına eşlik etti.
 
“SUYA FENA BİR ŞEKİLDE DÜŞTÜM”
 
Sahnede dans etmekten kaçınan ünlü sanatçı, dans edememesinin sebebini hayranlarına anlattı. Geçirdiği kaza nedeniyle rahat hareket edemediğini ifade eden Sertab Erener, “Su kayağına merak saldım. Düşe kalka öğrenilen bir şey. Geçen hafta bir denememde suya fena bir şekilde düştüm. O nedenle kas travması varmış. Bu kibarlığımın nedeni o. Ama merak etmeyin sizi eğlendireceğim” dedi.
 
Konser sonunda basın mensuplarının sorularını cevaplayan Sertab Erener, televizyon programı yapacağı müjdesini verdi.
 
SERTAB ERENER, 2016’DA 25’İNCİ SANAT YILINI KUTLAYACAK
 
Erener, “Daha çok müziğe doyacağımız bir gece yapmaya çalıştım. Yıl sonunda birkaç konserim daha var. Genel olarak bir televizyon programına hazırlanıyorum. Önümüzdeki kışa ya da ya da bu yılın sonuna yetiştirmeye çalışacağız. Albümü ise 2016’ya, 25’inci yılıma saklayacağım. 25’inci yılı da becerebilirsem büyük kutlamak istiyorum” diye konuştu.
 
Programın sosyal sorumluluk programı formatında olacağını dile getiren Sertab Erener, “Ülkenin ihtiyaçlarıyla ilgili bir konuda güzel bir program olacak” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler