Sert açıklamaları devam etti

Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ, "Türkiye Cumhuriyeti'nin tüm vatandaşlarının tahrik ve provokasyonlardan uzak kalmalarını, sağduyulu ve dikkatli olmasını, dikkatli hareket etmesini özellikle istiyorum" dedi. Kara Kuvvetleri Komutanlığı Astsuba

Sert açıklamaları devam etti
Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ, "Türkiye Cumhuriyeti'nin tüm vatandaşlarının tahrik ve provokasyonlardan uzak kalmalarını, sağduyulu ve dikkatli olmasını, dikkatli hareket etmesini özellikle istiyorum" dedi.

Kara Kuvvetleri Komutanlığı Astsubay Meslek Yüksekokulu Öğrenci Alayı'nda sancak tevcih törenine katılan Orgeneral Başbuğ, daha sonra Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Işık Koşaner, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Aydoğan Babaoğlu, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Atila Işık, Kara Kuvvetleri Eğitim ve Doktrin Komutanı Orgeneral Erdal Ceylanoğlu ile Balıkesir Valiliği'ne geçti.

Başbuğ, valilik binasına gelişinde kendisini alkışlarla karşılayan vatandaşlarla bir süre sohbet etti.

Daha sonra Vali Selahattin Hatipoğlu'nu makamında ziyaret eden Orgeneral Başbuğ, bazı bölgelerde provokasyonlar yaparak vatandaşlar arasında çatışma yaratmak isteyenler olduğunu ifade ederek, şöyle konuştu:

"Bu fevkalade tehlikeli bir oyundur. Bunun için bizim bütün vatandaşlarımıza, bu türlü tahriklere ve provokasyonlara alet olmamaları, bunlar konusunda çok dikkatli olmalarını özellikle ifade etmek istiyorum. Bazıları bu tip tahriklere, provokasyonlara girişebilir.

Onun için biz Türkiye Cumhuriyeti'nin tüm vatandaşlarının bu tip tahrik ve provokasyonlardan uzak kalmalarını, sağduyulu ve dikkatli olmasını, dikkatli hareket etmesini özellikle istiyorum.

Bu vesileyle sizler vasıtasıyla bunların tüm vatandaşlarımıza duyurulmasında yarar görüyorum. Bu bizim için fevkalade önemli bir noktadır."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem