Seren Serengil kör mü oldu?

Boşanma sürecindeki yaşadığı sıkıntılarla ve çocuğunun kaybıyla zor günler geçiren Seren Serengil'in sol gözü kör oldu.Geçen günlerde bir açılışa  güneş gözlükleriyle gelerek herkesi şaşırtan Serengil, gözlük takmasının nedenini sol gözünde gerçekleşen kö

Seren Serengil kör mü oldu?

Boşanma sürecindeki yaşadığı sıkıntılarla ve çocuğunun kaybıyla zor günler geçiren Seren Serengil'in sol gözü kör oldu.

Geçen günlerde bir açılışa  güneş gözlükleriyle gelerek herkesi şaşırtan Serengil, gözlük takmasının nedenini sol gözünde gerçekleşen körlükten kaynaklandığını belirtti.

"Bundan sonra hep gözlüklüyüm, Doğuştan beri sol gözümde görme tembelliği vardı. Ve lazer tedavisi geçirdim. Aslında söylediğim kadar da kolay bir şey değil, büyük bir operasyonla gözüm çizilerek bir lens yerleştirildi. Bundan sonra tamamıyla sol gözümü kullanamayacağım" diyen Serengil, bu duruma yaşadığı stresli günlerin neden olduğunu belirterek, "Güneş ışınları gözüme zarar veriyor. Bundan sonra beni gözlüksüz görmeniz çok zor" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem