’’Selçuk’un İzlanda’ya attığı golden daha güzel seviniyorlar’’

Muğla'nın Marmaris ilçesinde köfteci dükkanına giren 3 hırsızlık zanlısının içinde 700 lira bulunan bahşiş kutusunu açma anlarında sergiledikleri sevinç gösterileri güvenlik kameralarına yansıdı. İşyeri sahibi ise hırsızların sevinç gösterilerine ilginç b

’’Selçuk’un İzlanda’ya attığı golden daha güzel seviniyorlar’’

Muğla'nın Marmaris ilçesinde köfteci dükkanına giren 3 hırsızlık zanlısının içinde 700 lira bulunan bahşiş kutusunu açma anlarında sergiledikleri sevinç gösterileri güvenlik kameralarına yansıdı. İşyeri sahibi ise hırsızların sevinç gösterilerine ilginç bir benzetmede bulunarak, "Hırsızlar kasayı açınca Selçuk İnan'ın İzlanda'ya attığı golden daha güzel seviniyorlar" dedi.

Olay, Kemeraltı Mahallesi'ndeki bir köfteci lokantasında yaşandı. Güvenlik kameralarının kaydettiği hırsızlık olayında, gece 02.00 sıralarında kapalı olan lokantanın kapısını demir çubukla zorlayarak açan yaşları 16 ile 17 arasındaki 3 hırsızlık şüphelisi içeri girdi. Yazar kasadaki 50 lira bozuk paraları alan hırsızlık şüphelileri, masadaki bahşiş kutusunu fark etti. Güvenlik kameralarından yüzlerini gizlemeye çalışan zanlılar, bahşiş kutusunun kilidini açmak için uğraş verdi. Yaklaşık 1 saatlik bir uğraşın ardından içlerinden birisi mutfaktan aldığı döner bıçağı ile kasanın anahtarını zorlayarak açmayı başardı.

HAZİNE BULMUŞ GİBİ SEVİNDİLER

Arkadaşının bahşiş kutusunu açtığını gören diğer iki şüpheli, hazine bulmuş gibi sevinerek ellerini birbirine vurmak suretiyle sevinç gösterisi yapıyor. Güvenlik kameralarının saniye saniye kaydettiği bu ilginç sevinç gösterisi sonrası 3 şüpheli kasadaki 700 lira parayı alarak işyerinden ayrıldı.

İŞYERİ SAHİBİNİN HIRSIZLARIN SEVİNÇ GÖSTERİSİNE İLGİNÇ BENZETMESİ

Sabah işyerine gelen Ali Bağcı, kapının açık olduğunu fark ederek polise haber verdi. Güvenlik kameralarını inceleyen asayiş ekipleri, zanlıları tespit ettikten sonra yakalamak için çalışma başlattı.

Güvenlik kameralarını izleyen işyeri sahibi Ali Bağcı, hırsızların kasayı açtıktan sonra sergilediği sevinç gösterilerine, "Hırsızlar kasayı açınca Selçuk İnan'ın İzlanda'ya attığı golden daha güzel seviniyorlar. Beni en çok o şaşırttı. Bu kadar yüzsüzlük olmaz" diyerek tepki gösterdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem