Şehitlerimizi Uğurladık

Şırnak'ta terör örgütü PKK üyeleri ile çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Ali Çiftçi Gaziantep'in Yavuzeli ilçesinde, Jandarma Uzman Çavuş Sedat Damburacı da Mersin'in Mut ilçesinde toprağa verildi.Şehit Ali Çiftçi'nin Cumhuriyet Meydanı'ndak

Şehitlerimizi Uğurladık

Şırnak'ta terör örgütü PKK üyeleri ile çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Ali Çiftçi Gaziantep'in Yavuzeli ilçesinde, Jandarma Uzman Çavuş Sedat Damburacı da Mersin'in Mut ilçesinde toprağa verildi.

Şehit Ali Çiftçi'nin Cumhuriyet Meydanı'ndaki cenaze törenine, şehidin eşi ve yakınlarının yanı sıra Gaziantep Valisi Süleyman Kamçı, 172. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral İzzet Ocak, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, AK Parti Gaziantep milletvekilleri Mehmet Erdoğan, Mehmet Sarı, Mahmut Durdu, Ali Mazıcıoğlu, Mehmet Şimşek, Özlem Müftüoğlu, askeri ve idari erkan ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Piyade Kurmay Binbaşı Nurullah Bozkaya, cenaze namazının ardından düzenlenen askeri törende, Ali Çiftçi'nin ettiği yemine sadık kalarak ülkesi ve milleti için canını seve seve verdiğini, rütbelerin en yükseği olan şehitlik mertebesine ulaştığını söyledi.
Şehit uzman çavuşla 2 ay önce hayatını birleştiren Elif Çiftçi, eşinin tabutuna sarılarak gözyaşı döktü.

Kırklareli'nden 10 gün önce Şırnak'a tayini çıkan şehit uzman çavuşun tabutunun ardından yürüyen ve Türk bayrakları taşıyan vatandaşlar, terör örgütü aleyhine sloganlar attı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem