Şehit sayısı 13 oldu

Azerbaycan-Ermenistan sınır hattında çıkan çatışmalarda şehit olan Azeri asker sayısı 13’e ulaştı.31 Temmuz’u 1 Ağustos’a bağlayan gece meydana gelen çatışmalarda yaralanan subaylardan biri olan 1996 doğumlu Anar Qarazad, kaldırıldığı askeri hastanede hay

Şehit sayısı 13 oldu

Azerbaycan-Ermenistan sınır hattında çıkan çatışmalarda şehit olan Azeri asker sayısı 13’e ulaştı.

31 Temmuz’u 1 Ağustos’a bağlayan gece meydana gelen çatışmalarda yaralanan subaylardan biri olan 1996 doğumlu Anar Qarazad, kaldırıldığı askeri hastanede hayatını kaybetti. Azerbaycan Savunma Bakanı Zakir Hasanov Qarazad Anar’ın “Üstün Askeri hizmet” madalyasının 3. derecesi ile ödüllendirildiğini ifade etti. Bakanlık yetkilileri, askerlerin aile ve yakınlarına taziye dileklerini iletirken, Ermeni provokasyonuna karşı önlem alındığı ve sınır hattındaki durumun Azerbaycan silahlı kuvvetlerinin kontrolü altında olduğunu belirtti.

Yaşanan çatışmalarda toplamda 13 asker ve 1 sivil hayatını kaybetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem