Şehit Kumaş Trabzon'da

İstanbul Sultanahmet'ye düzenlenen bombalı saldırının ardından şehit olan Trabzonlu Polis memuru Kenan Kumaş, bu sabah İstanbul Emniyet Müdürlüğü önünde yapılan törenin ardından havaalanına götürüleren Trabzon'a gönderildi.Saat 15:30'da İstanbul'dan haval

Şehit Kumaş Trabzon'da

İstanbul Sultanahmet'ye düzenlenen bombalı saldırının ardından şehit olan Trabzonlu Polis memuru Kenan Kumaş, bu sabah İstanbul Emniyet Müdürlüğü önünde yapılan törenin ardından havaalanına götürüleren Trabzon'a gönderildi.

Saat 15:30'da İstanbul'dan havalanan uçak 18:30 sualrında Trabzon Havalimanına indi. Havalimanında şehidin yakınları ile birlikte Trabzon Valisi Abdil celil Öz, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ve Trabzon'un önemli isimleri ve Trabzon Emniyet Müdürlüğüne bağlı çok sayıda polis şehidi karşıladı.

Şehit Kumaş'ın cenazesi buradan alınarak Bahçecik Mezarlığı morguna götürüldü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem