Şehit Eşinden Gül'e Tepki

Diyarbakır'ın Dicle ilçesinde teröristlerce döşenen mayının patlaması sonucu şehit düşen Astsubay Üstçavuş Mahmut Özdemir, dün Ankara Kocatepe Camii'nde düzenlenen ve gergin geçen törenin ardından toprağa verildi.Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer ile Dışiş

Şehit Eşinden Gül'e Tepki

Diyarbakır'ın Dicle ilçesinde teröristlerce döşenen mayının patlaması sonucu şehit düşen Astsubay Üstçavuş Mahmut Özdemir, dün Ankara Kocatepe Camii'nde düzenlenen ve gergin geçen törenin ardından toprağa verildi.

Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer ile Dışişleri Bakanı Abdullah Gül'ün yan yana saf tuttuğu törende şehit eşi Gizem Özdemir, Gül'e,"Şehit cenazelerinde hiçbir AKP'liyi görmek istemiyoruz" dedi. Gül, bu tepkinin ardından sessiz kalmayı tercih etti.

Ankara Emniyeti, haziranda yaşanan hükümete yönelik protestoların tekrarını önlemek için bine yakın polisi cami etrafında görevlendirdi.. Öğle namazının ardından cenaze namazına barikat nedeniyle geçemeyen bazı vatandaşlar polise tepki gösterdi. Vatandaşlar, çevik kuvvet barikatlarını yıkmak isteyince avluda arbede yaşandı.

Genelkurmay Başkanı Org. Yaşar Büyükanıt ile Kara Kuvvetleri Komutanı Org. İlker Başbuğ, Ankara dışında oldukları için cenaze törenine katılamadı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem