Şehit babasının yürek yakan sözleri

“Ben de şehit olmaya hazırım”

Şehit babasının yürek yakan sözleri

10 Kasım 2016 tarihinde Mardin’in Derik ilçesinde PKK’lı teröristler tarafından görev yaptığı kaymakamlıkta masasının altına bomba koyularak şehit edilen Trabzonlu evladımız Muhammet Fatih SAFİTÜRK’ün şehadetinin 2.Sene-i Devriyesinde mezarı başında rahmetle anıldı.

Sakarya Arifiye ilçesinde gerçekleşen anma etkinliğine İçişleri Bakanlığını temsilen daire başkanları ile birlikte şehidimizin ailesi-yakınları Sakarya Valisi, belediye başkanları, kaymakamlar, mülki idare ve ile birlikte vatandaşlar katılım gösterdi.

BENİM DEDEMDE ŞEHİTTİ ELHAMDÜLİLLAH OĞLUMDA ŞEHİT OLDU

Sakarya’da şehit ailesini evinde ziyaret eden Ahmet Külekçi Ortahisar Belediye Başkanı Av.Ahmet Metin Genç’in hediye ettiği Kuran-ı Kerim ve Türk bayrağını şehit babası Asım Safitürk’e teslim etti.2016 yılında Şehit oğlunun cenazesini kıldıran güçlü duruşu ile Türkiye’de herkesin takdirini toplayan baba Asım Safitürk burada yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Benim dedem de harpta şehit oldu oğlum Muhammet Fatih’te. Bu vatan bu bayrak ve bu ezan için bende şehit olmaya hazırım. Asla ağlamayacağım asla düşmanı güldürmeyeceğim. Allah bu ülkeyi her türlü beladan korusun”

Şehit babasının yürek yakan sözleri

Şehit babasının yürek yakan sözleri

Şehit babasının yürek yakan sözleri
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem