Şehidimiz Ordu'ya gelecek

Devlet Bakanı Mehmet Şimşek'in, Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinden Gaziantep'in Nizip ilçesine geçişi sırasında konvoyda meydana gelen kazada şehit olan astsubay Ercan Şensoy için Gaziantep İl Jandarma Alay Komutanlığı'nda askeri tören düzenlendi. İl Jandar

Şehidimiz Ordu'ya gelecek
Devlet Bakanı Mehmet Şimşek'in, Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinden Gaziantep'in Nizip ilçesine geçişi sırasında konvoyda meydana gelen kazada şehit olan astsubay Ercan Şensoy için Gaziantep İl Jandarma Alay Komutanlığı'nda askeri tören düzenlendi.

İl Jandarma Alay Komutanlığı'ndaki törene basın mensupları alınmazken, ambulanstan indirilen şehit Şensoy'un Türk Bayrağına sarılı naaşı kalafata konuldu. Yapılan askeri törenin ardından tekrar ambulansa konulan şehit astsubay Ercan Şensoy'un naaşı, havaalanına götürüldü. Uçakla Ordu'ya götürülecek olan Şensoy için memleketi Ünye'de de bir tören düzenleneceği belirtildi.

Bakan Mehmet Şimşek'in AK Parti İlçe Kongresi'ne katılmak üzere Nizip'e gelişi sırasında, Birecik-Nizip karayolu Pınarbaşı Tesisleri önünde kaza meydana geldi. Konvoyda yer alan Uzman Çavuş Yaşar Yağmur idaresindeki jandarma trafik aracı ambulansın önünde seyir halindeyken karşı yönden gelen ve hatalı sollama yaptığı iddia edilen Aydın I. yönetimindeki 63 LL 410 plakalı Doblo tipi araçla çarpışmıştı.

Kazada, Nizip İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik Tim Komutanı Astsubay Ercan Şensoy (35) şehit olmuştu.
Kazada, Uzman Çavuş Yaşar Yağmur da yaralanmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler