Sedat Peker'den DHKP-C'ye sert cevap!

Sedat Peker, 'Sizlerin gücü sadece belediye otobüsleriyle akşam evine giden, vatandaşlara yeter. Molotof kokteylinizle siz ancak gencecik kızları öldürebilirsiniz ya da saraylardaki koruma polislerinin kulübelerine saldırı yaparsınız. Nöbetçi kulübesinin

Sedat Peker'den DHKP-C'ye sert cevap!

Sedat Peker, 'Sizlerin gücü sadece belediye otobüsleriyle akşam evine giden, vatandaşlara yeter. Molotof kokteylinizle siz ancak gencecik kızları öldürebilirsiniz ya da saraylardaki koruma polislerinin kulübelerine saldırı yaparsınız. Nöbetçi kulübesinin içinde uykuya nasıl direneceğini ya da nasıl ısınacağını düşünen, normal polise herkes suikast yapabilir.' ifadelerini kullanarak DHKP-C'ye sert bir cevap verdi.

Peker yaptığı açıklamada, ''Bugün aslında başka bir konuyla ilgili paylaşım hazırlamıştım; ancak akşam saatlerinde DHKP-C örgütü şahsıma karşı bir açıklama yayınlayınca şu an okuduğunuz paylaşımı yayınlamak zorunda kaldım. Açıklamalarında beni cezalandıracaklarını söylemişler. Yani saldırı düzenleyeceklermiş. Benim mafya olduğumu, devlet tarafından korunduğumu da açıklamalarına eklemişler.

Sizlerin gücü sadece belediye otobüsleriyle akşam evine giden, vatandaşlara yeter. Molotof kokteylinizle siz ancak gencecik kızları öldürebilirsiniz ya da saraylardaki koruma polislerinin kulübelerine saldırı yaparsınız. Nöbetçi kulübesinin içinde uykuya nasıl direneceğini ya da nasıl ısınacağını düşünen, normal polise herkes suikast yapabilir. (Yoksa siz bunları marifet mi zannediyorsunuz?)

Sizin büyükleriniz devlet düşmanı olsalarda kendilerince bir duruşları vardı. Kendilerini sorgulayan, terörle mücadele şubesine eylem yapmaya çalışırlardı. O kadrolar, eğitimli olduğu için genelde başarılı olamadığınızdan, ailesini geçindirmenin haricinde sizinle hiçbir şekilde yolu kesişmeyen, normal polislere saldırı düzenliyorsunuz. Şahsıma saldırı düzenleneceği yönündeki DHKP-C metnini kaleme alanlar ise beni sadece güldürürler. Şahsım,16 yaşında hayat mücadelesine başlarken, bir eline musalla taşını diğer eline de cezaevi parmaklıklarını almıştır. Sizin anlattıklarınız bu sebep İle bana sadece eğlence olur.

70'li yıllarda Filistin'e kamplara giden solcu militanlar, orada sermaye sömürgeciliğinin fikir babası Siyonist İsrail'le savaşırken vefat ederek, Filistin topraklarına gömülmüşlerdir. Aradan 25 yıl geçince, 90'lı yılların ortalarında ise uluslararası sömürgeci sermayenin taşeronluğuyla Özdemir Sabancı suikastını yaparak, Japon sermayesi ve teknolojisinin Türkiye'ye gelişini engellediniz. (Bu sayede terör örgütlüğünden mafya örgütlüğüne geçiş yaptınız. Yani kısacası ruhunuzu sattınız.) Japonya daha sonraki yıllarda yeterince pazar bulamadığı için resesyona girdi. Türkiye ise sermayeye ve teknolojiye ulaşamadığı için İsrail’in nerdeyse kuklası oldu.

Amacınız sermaye baronlarını cezalandırmaksa neden Koç ailesine suikast yapmadınız.( Onlar Sabancı'lardan daha zengindi.)? İllaki suikasti, Sabancı'lara yapacaktıysanız, herkesin tanıdığı olan Sakıp Sabancı'ya neden yapmadınız. Hem bu kadar uğraşmanıza gerekte kalmazdı. Çünkü kendisi, bir başına sokakta gezen bir insandı. Hem de dünyada ki yapacağı sansasyon daha büyük olurdu.( Terör örgütleri varlıklarını hissettirebilmek için yoksa sansasyonel olaylara önem vermiyorlar mı?)

Bana mafya yakıştırması yaparken, önce aynaya bakacaksınız. Ben hayatımın hiçbir döneminde ne para için ne de güçlü kişilerin dünya genelinde bana sağlayacakları koruma için kimsenin canına kıymadım. Bunu ancak sizin gibi his yoksunu sırtlan kümesi gibi olan insanlar yapar.

Zaten şu anki DHKP-C'ye söyleyecek sözüm bile yok. Çünkü siz sol bir örgütte değilsiniz. Sadece mezhepçilikle beslenen, Suriye istihbaratı tarafından yönlendirilen zavallılarsınız'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler