Seçim Türkiye’nin geleceği için önemli

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, cumhurbaşkanı seçimine ilişkin, "Türkiye'nin geleceği için 10 Ağustos'ta yapılacak olan seçimler son derece önemlidir" dedi. Şahin, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal'ı ziyaretinin ardından, bir otelde

Seçim Türkiye’nin geleceği için önemli
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, cumhurbaşkanı seçimine ilişkin, "Türkiye'nin geleceği için 10 Ağustos'ta yapılacak olan seçimler son derece önemlidir" dedi.
 
Şahin, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal'ı ziyaretinin ardından, bir otelde sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin katılımıyla düzenlenen toplantıda, Türkiye'de gurur duyulacak birileri varsa bunun halk olduğunu söyledi.
 
Siyasilerin en zor anlarında yollarını açan ve onlara verdikleri destekle demokrasiyi geliştiren Türk halkıyla gurur duyduklarını ifade eden Şahin, şöyle konuştu:
 
"10 Ağustos'ta Türkiye'de ilk kez halkın oylarıyla cumhurbaşkanı seçeceğiz. Türkiye Cumhuriyeti'nin 12. cumhurbaşkanını artık halk ve millet seçecek. Ülkemiz bu noktaya kolay gelmedi. Türkiye, cumhurbaşkanını halkın seçmesi icap eden düzenlemeleri, anayasa değişikliklerini kolaylıkla gerçekleştirmedi. Birçok zorlukları aşarak Türkiye bu noktaya geldi. Önümüzdeki seçim, Türkiye için son derece önemli bir seçimdir. Türkiye'nin geleceğiyle ilgili son derece önemli bir adımdır. Artık ülkemizde demokrasi daha da gelişmiştir, olgunlaşmıştır. Kapsayıcı bir hal almıştır ve demokrasi akımından bir merhale daha kat etmiştir. İnşallah büyük bir olgunluk içerisinde sandığa gideceğiz ve Türkiye Cumhuriyetinin 12. cumhurbaşkanını seçeceğiz. Böylece inşallah 12'den vurarak ülkemizin geleceğini aydınlatacağız."
 
"Seçimler son derece önemlidir"
 
"10 Ağustos tarihinde sandığa gittiğinizde cumhurbaşkanı adaylarını şöyle bir kafanızda teraziye oturtun, bu ülke için hangi aday ne yapmıştır, hangi hizmetleri ortaya koymuştur" diyen Mehmet Ali Şahin, şunları kaydetti:
 
"Türkiye'nin sorunlarını bilen, 12 yıldır bu sorunları içerisinde yetişen, bir bir çözerek gelmiş bir cumhurbaşkanına ihtiyacımız var. Bu, Recep Tayyip Erdoğan. Türkiye'nin geleceği için 10 Ağustos'ta yapılacak olan seçimler son derece önemlidir. AK Parti olarak tek başına iktidardayız. Türkiye'de 12 yıldır süren bir siyasi istikrar var. Buna bağlı ekonomik istikrar var. Ülkemiz gelişiyor, büyüyor, her alanda geçmişle kıyasladığımızda önemli adımlarla geleceğe doğru yürüyor. İnşallah önümüzde yapılacak milletvekili seçimlerinden sonra da ananızın ak sütü gibi helal oylarla partimiz önemli bir zaferi de yaşayacak. Çankaya Köşkü'nde cumhurbaşkanı olarak Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti iktidarıyla frekansları tutan bir cumhurbaşkanı olarak Türkiye'yi 2023 yılına hep birlikte taşıyacağız. Halkın seçeceği ilk cumhurbaşkanı olarak Recep Tayyip Erdoğan cumhurbaşkanlığı makamında da ülkemize vatanımıza en hayırlı hizmetleri yaparak imza atmış olacaktır."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem