Seçim ne zaman olacak?

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan açılışta konuştu. Başbakan'ın konuşması - Seçimin tarihi ne zamansa seçim o zaman yapılacak. Erken seçimi konuşanlar bu ülkeye zarar veriyorlar. Bunların derdi yok. Bunların derdi ülke. Böyle bir yalanı ortaya atarsak ne olur

Seçim ne zaman olacak?
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan açılışta konuştu.

Başbakan'ın konuşması

- Seçimin tarihi ne zamansa seçim o zaman yapılacak. Erken seçimi konuşanlar bu ülkeye zarar veriyorlar. Bunların derdi yok. Bunların derdi ülke. Böyle bir yalanı ortaya atarsak ne olur yok. Böyle bir şeyi söylesem ben bunu milletimle paylaşırım. Ana muhalefetle neyi paylaşacağım. Bu açıklamalar külliyen yalandır.

- Bunların nasıl siyaset yaptığını anlamanız bakımından söylüyorum. Demokrasiden taviz vermeyeceğiz. Onlar bırakın dedikodularla meşhul olsunlar.

- Cumhuriyet hepimizin ortak değeridir. Cumhuriyetimizi yüceltmek, ülkemizi daha ileriye taşımak daha da güçlendirmek hepimizin ortak misyonudur. 2002'den bu yana geçen 7 yıl boyunca bu şuurla görev yapıyoruz.

- Bu çabalarımızın milletimizin yolunda döktüğümüz bu terlerin karşılığını aldık, almaya devam ediyoruz. Türkiye aydınlık yarınlara doğru büyük adımlar atıyor.

- Lafla peynir gemisi yürümez. İşte eser ortada ve bu eserlerle Türkiye nereden nereye geliyor bunu görüyoruz. Bugün cumhuriyetimiz ve demokrasimiz her zamankinden daha güçlüdür.

- Gazi Mustafa Kemal, “İstikbal göklerdedir” diyerek havacılığa öncülük etmiştir. Sabiha Gökçen Türkiye'nin ilk kadın pilotu olarak bu ülkeye değerli katkılarda bulundu. İşte bizlerde bugün hem Sabiha Gökçen'i rahmetle anıyor, hemde onun adını taşıyan havaalanına yeni bir terminal binasına kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler