Sayısal Loto sonuçları açıklandı mı? 24.02.2024

Sayısal Loto sonuçları açıklandı mı? 24.02.2024 İşte detaylar...

Sayısal Loto sonuçları açıklandı mı? 24.02.2024

Çılgın Sayısal Loto'nun heyecan dolu çekilişi devam ediyor. Her hafta üç kere yapılan bu çekilişler, şans oyunu severlerin büyük bir merakla beklediği anlardan biri. Milli Piyango İdaresi'nin düzenlediği bu oyun, akşam saat 21.30'da açıklanıyor. Oyuncular, çekiliş sonuçlarını merakla beklerken, büyük ikramiyeyi kazandıracak numaraların açıklanmasıyla birlikte sorgulama süreci başlıyor. 24 Şubat 2024 tarihinde gerçekleştirilen Çılgın Sayısal Loto çekilişi, noter huzurunda ve canlı yayında yapıldı.

SüperStar ise, Çılgın Sayısal Loto'ya yeni eklenen bir özellik. Bu özellik, seçtiğiniz numara sayısına göre kazanç miktarınızı artırıyor. SüperStar oynamak için, Çılgın Sayısal Loto'da en az bir kolon oynanması gerekiyor ve bu özellik yalnız başına kullanılamıyor.

Çılgın Sayısal Loto'nun nasıl oynanacağına gelince; bu oyun, Milli Piyango'nun resmi sitesi, uygulamaları ve tüm bayiler üzerinden oynanabiliyor. Oyun, hem dijital hem de fiziksel ortamlarda kolaylıkla erişilebilir durumda. İki farklı oyun modu bulunuyor: 'Sen Seç' ve 'Sistem Oyunu'. 'Sen Seç' modunda, oyuncular 90 adet numara arasından kendi şanslı numaralarını seçebilir ya da rastgele seçenekler ile kolonlarını oluşturabilir. 'Sistem Oyunu' modunda ise, en az 7 en fazla 19 numara seçilerek, sistem tarafından oluşturulan farklı kombinasyonlarla şansınızı artırabilirsiniz.

Çılgın Sayısal Loto, haftada üç gün çekiliyor: Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi. Her çekilişte, 90 numara içinden 6 numara ve 1 Joker numarası çekiliyor. Çekilişte belirlenen numaralardan 6, 5+1 (Joker), 5, 4, 3 veya 2'sini doğru tahmin edenler ikramiye kazanıyor. Eğer 6 numarayı doğru tahmin ederseniz, Çılgın Sayısal Loto'nun büyük ikramiyesine sahip olursunuz. Aynı ikramiye kategorisinde birden fazla kazanan olması durumunda, ikramiye havuzu kazananlar arasında eşit olarak bölüşülür.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem