Savcılıktan 'Uğur Dündar' davası

Star TV Haber Grup Başkanı Uğur Dündar ile eşi Yasemin Dündar’ın, yurtdışı çıkış ve girişleri ile ilgili bilgileri hukuka aykırı olarak ele geçirip Vakit Gazetesi’ne verdiği iddia edilen polis memuru O. K.'nın (26) hakkında dava açıldı. Trabzon Cumhuriyet

Savcılıktan 'Uğur Dündar' davası

Star TV Haber Grup Başkanı Uğur Dündar ile eşi Yasemin Dündar’ın, yurtdışı çıkış ve girişleri ile ilgili bilgileri hukuka aykırı olarak ele geçirip Vakit Gazetesi’ne verdiği iddia edilen polis memuru O. K.'nın (26) hakkında dava açıldı.

 

Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı, Trabzon Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şubesi’nde görev yapan K.’nın 1 yıldan 4 yıla kadar hapsini istedi. Polis memurunun yargılanmasına önümüzdeki günlerde Trabzon 2’nci Asliye Ceza Mahkemesi’nde başlanacak.

 

Hrant Dink davasında geçen yıl tanık olarak dinlenen K.'nın, cinayeti öğrendikten hemen sonra Erhan Tuncel’i aradığını söylemişti. K., cinayeti televizyondan izlediğini belirtip “Senin böyle bir şeyden haberin var mıydı?” diye sorması üzerine Tuncel’in çok şaşırarak, “Yasin mi yaptı? Hayır, Yasin yapmış olamaz” dediğini mahkemede anlatmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler