Savcı Öz'e soruşturma şoku

Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin, Ergenekon savcılarıyla ilgili şikayetlerin oluşturulan bir komisyon tarafından incelendiğini söyledi. Şahin, TSK'nın Ergenekon tutuklusu paşalara gerçekleştirdiği ziyaretle ilgili olarak yaptığı değerlendirmede "iyi niyetli

Savcı Öz'e soruşturma şoku
Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin, Ergenekon savcılarıyla ilgili şikayetlerin oluşturulan bir komisyon tarafından incelendiğini söyledi.

Şahin, TSK'nın Ergenekon tutuklusu paşalara gerçekleştirdiği ziyaretle ilgili olarak yaptığı değerlendirmede "iyi niyetli ve insani" olarak yorumladı.

Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin, TBMM'de verilen Adli Yıl Açılış Resepsiyonunda, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Mehmet Ali Şahin, Kocaeli Garnizon Komutanı Korgeneral Galip Mendi'nin, emekli orgeneraller Şener Eruygur ve Hurşit Tolon'u tutuklu bulundukları cezaevinde ziyaretiyle ilgili olarak soruları yanıtladı.

Şahin, ziyaretin özel bir izinle gerçekleştinğine dikkat çekerek, "Nitekim, ziyaretten sonra veya ziyaret esnasında yapılan açıklamada da bunun tamamen bir iyi niyet amaçlı insani duygularla yapılmış bir ziyaret olduğu ifade edildi" dedi.

Komisyon şikayetleri değerlendiriyor!
Mehmet Ali Şahin, başka bir soru üzerine de ''Ergenekon'' soruşturmasını yürüten savcılarla ilgili gelen şikayetlerin, ilgili genel müdürlükler tarafından ele alındığını, inceleme ve değerlendirmelerin yapıldığını söyledi.

Sonucun henüz kendisine gelmediğini ifade eden Şahin, ''Gelen şikayetleri birlikte değerlendirmek üzere bir süre önce inceleme başlatmıştık. Bu inceleme sürüyor. Müfettişler incelemeyi tamamladıktan sonra bilgi vereceğim'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler