Şarkıcı Baha gözaltına alındı

Baha ile orkestra elemanları, savcılıkta ifade verdikten sonra serbest kaldı. Alınan bilgiye göre, İstanbul'dan Manisa'ya giden Baha ve orkestra üyelerinin bulunduğu 34 ADM 45 plakalı minibüs, Saruhanlı ilçesinde Bölge Trafik Ekiplerince durduruldu. Minib

Şarkıcı Baha gözaltına alındı
Baha ile orkestra elemanları, savcılıkta ifade verdikten sonra serbest kaldı. Alınan bilgiye göre, İstanbul'dan Manisa'ya giden Baha ve orkestra üyelerinin bulunduğu 34 ADM 45 plakalı minibüs, Saruhanlı ilçesinde Bölge Trafik Ekiplerince durduruldu. Minibüsün çalıntı olduğu belirlenirken, araçtakiler de gözaltına alındı.

Baha ve orkestra üyeleri ifadelerinde, minibüsün kendilerine bağlı bulundukları şirket tarafından tahsis edildiğini, minibüsün çalıntı olduğundan haberleri olmadığını belirttiler. Savcılıkta yaklaşık 2 saat ifade veren Baha ve orkestra üyeleri serbest bırakılırken, minibüse el konuldu. Olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

İstanbul'dan konser vermek için geldikleri Manisa'ya gelen pop şarkıcısı Baha, Saruhanlı'da yaşanan olayla ilgili minibüste kendisinin olmadığını belirterek, ''Ben araçta değildim, gözaltına alınmadım. Uçaktan inip olayı duyunca, arkadaşlarımın durumunu öğrenmek için savcılığa gittim'' diye konuştu.

Saruhanlı'da yaşanan olayın ardından orkestra üyeleriyle birlikte Manisa'ya gelen Baha ise olayla ilgili yaptığı açıklamada, kendisinin minibüste bulunmadığını söyledi. ''Ben araçta değildim, gözaltına alınmadım. Uçaktan inip olayı duyunca, arkadaşlarımın durumunu öğrenmek için savcılığa gittim'' diye konuşan Baha, şu açıklamayı yaptı:

''Orkestrada görev yapan arkadaşlarımızın bulunduğu minibüsü durduran trafik ekipleri, araçla ilgili bir problemin olduğunu belirlemiş. Bunun üzerine araçla ilgili arkadaşlarımızın ifadesine başvuruldu. Uçaktan indiğimde, arkadaşlarımızın yaşadığı konuyu duyunca bilgi almak için, yanlarına savcılığa gittik. Herhangi bir sorun yok, herşey açığa çıktı. Onları aldık ve konser için Manisa'ya geldik.''

Manisa Belediyesi'nin organizasyonunda ''Ramazan Etkinlikleri'' kapsamında konser vermek için Manisa'ya gelen pop şarkıcısı Baha'nın orkestra üyelerine tahsis edilen 34 ADM 45 plakalı minibüsü Saruhanlı ilçesinde durduran trafik ekipleri, minibüsün çalıntı olduğunu belirlemişti. Araçta bulunanlar gözaltına alınarak savcılık tarafından ifadelerine başvurulduktan sonra serbest bırakılmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem