Sarı'dan öğretmenlere kutlama

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Trabzon Şubesi Başkanı Ahmet Sarı 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle Tüm Öğretmenlerin Öğretmenler Gününü yazılı olarak kutladı. Sarı'nın yaptığı kutlama şu şekilde:Sevgili Öğretmenler,Eğitim, bireyleri öngörül

Sarı'dan öğretmenlere kutlama

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Trabzon Şubesi Başkanı Ahmet Sarı 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle Tüm Öğretmenlerin Öğretmenler Gününü yazılı olarak kutladı. Sarı'nın yaptığı kutlama şu şekilde:

Sevgili Öğretmenler,

Eğitim, bireyleri öngörülen hedefe yönelten, onlara ilgi, beceri ve davranış değişikliği kazandıran bir süreçtir. Bugün bütün dünyada, milletlerin yetişmişlik düzeyleri, eğitimlerine verdikleri önemle ölçülmektedir. Dolayısıyla milletlerin hedeflerine ulaşmalarında, çağdaşlaşmalarında en önemli unsurlarından biri öğretmenlerdir. Öğretmenliğin önemi de bu büyük hedefin merkezinde olmasında hem de özünde insan olmasından gelmektedir. Şu bilinmelidir ki, herkesin eserine bir kıymet, değer biçilebilir ama öğretmenin eserine asla değer biçilemez…

Sevgili Öğretmenler,

Aydınlık bir geleceğe hep beraber inşa ediyor olmanın bilinci ve sorumluluğu ile gösterdiğiniz fedakarlığa teşekkür ediyor, karşılaştığınız tüm zorluklarda her zaman olduğu gibi bundan sonra da yanınızda olacağımızı bilmenizi istiyor; Bu vesile ile 24 Kasım Öğretmenler Gününüzü kutluyor, görevi başında şehit olan öğretmenlerimizi şükran ve minnet duygularıyla yad ediyorum.

Derin sevgi, saygı ve muhabbetlerimle…

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler