Sanki dünyaya yeniden geldim

Musul Başkonsolosluğunda görevli olan ve IŞİD tarafından rehin alınarak dün serbest bırakılan 49 kişi arasında Trabzon’da polis memuru olarak görev yapan Gümüşhaneli Zafer Yıldız’da vardı. Yıldız’ın Trabzonlu eşi Banu Yıldız eşinin serbest kalmasından duy

Sanki dünyaya yeniden geldim

Musul Başkonsolosluğunda görevli olan ve IŞİD tarafından rehin alınarak dün serbest bırakılan 49 kişi arasında Trabzon’da polis memuru olarak görev yapan Gümüşhaneli Zafer Yıldız’da vardı. Yıldız’ın Trabzonlu eşi Banu Yıldız eşinin serbest kalmasından duyduğu memnuniyeti Haber61.net köşe yazarımız Ahmet Külekçi ile paylaştı.

100 GÜNDÜR CEHENNEMİ YAŞADIK

Eşinin henüz Trabzon’a gelmediğini sabahtan beri kahvaltı yapmadan beklediğini belirten Banu Yıldız şunları söyledi: "Eşim büyük ihtimalle bugün(20 Eylül) gece saatlerinde Trabzon’a gelecek. Ailece çok büyük mutluluk duyuyoruz. Dünyaya yeni gelmiş kadar mutlu ve sevinçliyim. 100 gündür adeta cehennemi yaşadık. Ama her zaman devletimize olan güvenimizi kaybetmedik. Eşim ve diğer görevliler çok şükür Sağ salim kurtuldular. Allah kimseye böyle ayrılık acısı yaşatmasın.”

2 ÇOCUK BABASI ARTIK ÖZGÜR

Irak Şam İslam Devleti’nin (IŞİD) Irak’ın Musul kentini ele geçirmesinin ardından Türkiye’nin Musul Başkonsolosluğu’na girerek buradaki başkonsolosluk görevlileri ile aralarında Özel Harekat polislerinin de bulunduğu 49 kişiyi rehin alınmıştı.

Musul Başkonsolosluğu’nu korumakla görevli Özel Harekat polislerinin arasında Trabzon Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şubesi'nde 3 yıldır görev yapan ve aslen Gümüşhaneli olan, 3 aylık geçici görevle Musul’a gönderilen evli ve 2 çocuk babası Zafer Yıldız da bulunuyordu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler