Samsun'dan Ankara'ya yürüyüş

CHP Genel Başkanlığı'ndan istifa eden Deniz Baykal'ın geri dönmesi için Samsun'da Demokratik Sol Çile Çiçekleri Hareketi mensubu 2'si bayan 6 kişi, Ankara'ya yürüyüş başlattı. Deniz Baykal'a haksızlık yapıldığını belirten Demokratik Sol Çile Çiçekleri Har

Samsun'dan Ankara'ya yürüyüş

CHP Genel Başkanlığı'ndan istifa eden Deniz Baykal'ın geri dönmesi için Samsun'da Demokratik Sol Çile Çiçekleri Hareketi mensubu 2'si bayan 6 kişi, Ankara'ya yürüyüş başlattı.

 Deniz Baykal'a haksızlık yapıldığını belirten Demokratik Sol Çile Çiçekleri Hareketi mensupları, ellerinde "CHP'siz bir Türkiye, Deniz Baykal'sız CHP olamaz" yazılı pankartla Samsun'dan Ankara'ya yürüyüş başlattılar. Bugün saat 17.30'da başlatılan yürüyüşe bazı partililer de destek verdi. 2'si bayan 6 kişi Ankara'ya yaya olarak ulaşmak üzere Samsun'dan yola çıktı. Yürüyüşe katılanların Deniz Baykal'ın evinin önüne kadar gidip burada açlık grevine başlayacakları öğrenildi.

 Yürüyüş komitesi başkanı olan ve Demokratik Sol Çile Çiçekleri Hareketi adına açıklamada bulunan İhsan Haznedar, "Kurtuluş Mücadelesi'nin başlatıldığı Samsun'dan biz Ankara'ya yürüyerek, oluşan karabulutları dağıtmak için elimizden ne geliyorsa yapacağız. Sayın Genel Başkanımız Deniz Baykal sadece CHP'nin değil, aynı zamanda değerlerine sahip çıkan, Müslüman'ım diyen, emperyalistlere karşı çıkan herkesin genel başkanı. Yolumuzu kaybettiğimizde kutup yıldızı gibi bize yön veren genel başkan. Onun tekrarsiyasete dönmesi için elimizden ne geliyorsa yapacağız. Bütün şehirleri dolayarak Ankara'ya ulaşıp gerekirse açlık grevi yapacağız" dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler