Samsun'daki gözaltılar serbest!

Edinilen bilgiye göre, 17 Nisanda meydana gelen ve 2 polisin şehit edildiği olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.Soruşturma kapsamında teröristlere yardım ve yataklık yaptıkları iddiasıyla Samsun'da gözaltına alınan 7 kişi ile Osmaniye'de yakalanan bir k

Samsun'daki gözaltılar serbest!

Edinilen bilgiye göre, 17 Nisanda meydana gelen ve 2 polisin şehit edildiği olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Soruşturma kapsamında teröristlere yardım ve yataklık yaptıkları iddiasıyla Samsun'da gözaltına alınan 7 kişi ile Osmaniye'de yakalanan bir kişinin sorgulamaları tamamlandı.

Şüphelilerden Ramazan T, Ramazan Ş, İrfan B. ve Mustafa Mesut İ. Emniyet Müdürlüğündeki sorgularının ardından, Ladik ilçesi adliyesine sevk edilen diğer şüpheliler İlker G, Mervan T, Vedat T ve Veli U. ise çıkarıldıkları mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere bırakıldı.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler