“Saldırıya duyarsız kalmayacağız“

Kurtlar Vadisi olarak olayı lanetlediklerini belirten Gürkan Uygun, “Dünya gibi biz de İsrail saldırısına duyarsız kalmayacağız” dedi.Menderes Caddesindeki Maksat AVM’de düzenlenen imza gününü katılan Gürkan Uygun Erzurumlulardan yoğun ilgi gördü. Hayranl

“Saldırıya duyarsız kalmayacağız“

Kurtlar Vadisi olarak olayı lanetlediklerini belirten Gürkan Uygun, “Dünya gibi biz de İsrail saldırısına duyarsız kalmayacağız” dedi.

Menderes Caddesindeki Maksat AVM’de düzenlenen imza gününü katılan Gürkan Uygun Erzurumlulardan yoğun ilgi gördü. Hayranlarının izdihama yol açması nedeniyle sanatçı Uygun’u 30 özel güvenlik görevlisi korudu. Alışveriş merkezine hayranlarının alkışları arasında güçlükle giren Gürkan Uygun burada bir süre dinlendikten sonra mağazanın önünde imza dağıttı.

İsrail’in Gazze’ye insani yardım götürmekte olan gemilere yaptığı saldırıyı kınayan Gürkan Uygun, “Şu anda bütün dünya ülkelerinin, Avrupa ülkelerinin duyarsız kalmadığı bu duruma, sanıyorum bizim ekibimiz de duyarsız kalmayacaktır. Bu konuyu bir şekilde işleyeceklerdir. Bugünü takip eden günlerde bir çok açıklama olacaktır. Ama yaptıkları insanlık suçu olduğunu sanıyorum. Onlar da biliyor ama bir türlü kabul etmiyorlar. Biz zaten Filistin ile ilgili bir film çekeceğiz. Ama o filmin içeriğinde İsrail’e girişimiz var mı yok mu olduğu henüz belli değil. Daha oluşmuş tam bir hikayemiz yok. O bölüme 1- 2 ay var ama oluşmuş senaryo yok. Dolayısıyla bizim senaryo ekibimizden süprizler bekliyoruz. Sizin gibi biz de hiçbir şey bilmiyoruz şu anda” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem