Şakalaşırken Felç Oldu

Mezuniyet töreninde arkadaşlarıyla su savaşı yaparken ayağı kayarak beton zemine kafasını çarpıp felç geçiren Dokuz Eylül Üniversitesi İngilizce İşletme Bölümü mezunu Başak Ergün'ün iyileşeceği belirtildi.Başak Ergün (20), mezuniyet günü arkadaşlarıyla şa

Şakalaşırken Felç Oldu

Mezuniyet töreninde arkadaşlarıyla su savaşı yaparken ayağı kayarak beton zemine kafasını çarpıp felç geçiren Dokuz Eylül Üniversitesi İngilizce İşletme Bölümü mezunu Başak Ergün'ün iyileşeceği belirtildi.

Başak Ergün (20), mezuniyet günü arkadaşlarıyla şakalaşırken kafasını beton zemine çarpmış, 25 gün sonra İstanbul'a iş görüşmesi için giderken yolda fenalaşmıştı. Başak Ergün, hastanede tedavi altına alındı, beyine giden şah damarındaki pıhtılaşmadan dolayı sağ tarafına felç inmesi teşhisi konuldu.


Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Kliniği'nde tedavi altına alınan Başak Ergün'ün sağlık durumunun iyiye gittiği bildirildi. Başak Ergün'ün doktoru Prof.Dr. Elif Akalın, Başak'ın bir hafta önce sağ tarafı felçli olarak hastaneye getirildiğini belirterek "Nöroloji servisinde ilk müdahalenin ardından Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Servisi'nde tedavisine başlandı. Hastamız şu an tekerlekli sandalyeye oturabiliyor ve sağ bacağındaki kasları çalıştırabiliyor. Başak, genç

bir hasta olduğu için iyileşme sürecini hızla tamamlıyor" dedi. Başak Ergün'ün felç geçirme sebebinin tam olarak belirlenmediğini söyleyen Prof.Dr. Elif Akalın, şöyle konuştu: "Başak, mezuniyet töreninde şakalaşırken düşüp kafasını yere çarpmış ama bu olaya felç geçirmesinin tam olarak nedeni diyemeyiz. Aslında biz, Başak'ın felç geçirmesinin gerçek sebeplerini araştırıyoruz. Çünkü günümüzde bu tür felç geçirme riskleri gençlerimizde oldukça sık görülmektedir. Bu konuda gençlerin dikkatli olmaları gerekir."

Prof.Dr. Elif Akalın, Başak Ergün'ün bir hafta sonra taburcu edilebileceğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem