Sahte JİTEM'cilere bakın!

Bağcılar'da yapılan bir uygulamada 34 MMT 06 plakalı 300 bin YTL değerindeki Chrysler Marka otomobille yakalanan derin çetenin üzerinden çıkan jandarma araç giriş kartı gerçek çıktı. Otomobilde yapılan aramalarda 2'si glock 4 tabanca çıkan 3 çete elemanı

Sahte JİTEM'cilere bakın!
Bağcılar'da yapılan bir uygulamada 34 MMT 06 plakalı 300 bin YTL değerindeki Chrysler Marka otomobille yakalanan derin çetenin üzerinden çıkan jandarma araç giriş kartı gerçek çıktı. Otomobilde yapılan aramalarda 2'si glock 4 tabanca çıkan 3 çete elemanı ünvan gaspı ve sahtecilik suçlamasıyla tutuklandı. Çete elemanlarının otomobilinde bulunan askeri araç kartı ile tüm jandarma birimlerine rahatça girip çıkabildikleri belirlendi. Polis şimdi bu derin çetenin çok önemli bir suikaste hazırlandığı görüşünde. Tahkikat çok gizli olarak devam ediyor.

Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı motorize polis timi Yunuslar'ın yaptıkları yol uygulamasında, her tarafı siyah camlarla çevrilmiş ve kurtlar vadisinin önemli karakterlerinden “Memati'yi” simgeleyen “34 MMT 06” Plakalı Chrysler marka otomobil durduruldu.

Uygulama yapan polis ekiplerine, JİTEM elemanı olduklarını hatta askeri kartlarını gösteren 3 çete elemanı polis soruşturmasından kurtulamadı.

SİLAH RUHSATLARI SAHTE ASKERİ KARTLARI GERÇEK ÇIKTI
Polise ısrarla “Tekirdağ Jandarması'na bağlı çalışan istihbarat elemanı olduğunu söyleyen Volkan T. Kardeşi Oktay T. Ve Veysel S.'nin üzerinden 3 tane silah taşıma ruhsatı 2'si glock marka 4 ruhsatsız tabanca çıktı. Piyasa değeri 300 bin YTL'yi bulan son model Chrysler marka otomobilde bulunan Jandarma Genel Komutanlığı 1. Bölge Komutanı Tüm General Osman Eken imzalı askeri araç giriş kartı çıktı. İstanbul Polis Kriminal Laboratuarı yaptığı incelemede, Kurultay Gazetesi'ne ait basın kartları ile silah taşıma kartlarının sahte ancak askeri araç giriş kartlarının ise gerçek olduğu belirlendi.

DERİN ÇETE TAM ASKERİ ALANLARA RAHATÇA GİRİP ÇIKABİLİR
Bu gelişmenin ardından, 'Memati' özentisi çete elemanlarının ellerinde bulunan gerçek askeri araç giriş kartıyla rahatlıkla tüm askeri kışlalara girip çıkabildiği öğrenildi.

POLİS DERİN SUİKASTİ ARAŞTIRIYOR
Yol uygulamasında yakalanan derin çetenin çok özel bir suikast için harekete geçtiği iddia edildi. Çok gizli olarak yürütülen soruşturmada, polis şimdi derin çetenin hedefindeki kişileri araştırmaya başladı.

UNVAN GASPI VE SAHTECİLİK TUTUKLAMASI
İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi'ne sevk edilen 3 çete elemanı da unvan gasptı ve evrak sahteciliği suçlamasından tutuklanarak cezaevine gönderildi.


HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler